Inchiriere auto termen lung

Stim ca exista companii care necesita inchiriere auto pe termen lung sau leasing operational, in special cele care sunt in plin curs de dezvoltare, de aceea Rent2Go pune la dispozitie autoturisme pentru afacerea si angajatii acestora.

Printre avantajele oferite de inchiriere auto pe termen lung de la Rent2Go se numara:

Nu mai este necesara plata in avans.

Costurile integrale de intretinere, CASCO si RCA sunt acoperite de compania noastra.

Masina poate fi schimbata fara alte costuri - pentru probleme tehnice care pot interveni pe parcurs.

Reduceri masive pentru intervale de timp de inchiriere masini mai mari de 30 zile.

Sofer personal

Cu compania Rent2Go aveti parte de solutii excelente de inchirieri masini care vin cu un mare plus: posibilitatea de a solicita un sofer personal. Indiferent ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau sunteti in vacanta intr-o anumita regiune a Romaniei impreuna cu cei dragi, noi eliminam stresul din ecuatie, ajutandu-va sa scapati de grija condusului. Soferii nostri sunt buni cunoscatori ai Capitalei Romaniei si nu numai, acestia putand recomanda inclusiv trasee turistice sau trasee mai scurte pana la o anumita destinatie.

Tariful standard pentru inchiriere masina in regim rent-a-car cu sofer personal este de 30 EUR / 8 ore, in timp ce fiecare ora suplimentara este tarifata cu 5 EUR. Nota: constituirea depozitului nu mai este necesara in acest caz.

Transfer aeroport

Rent2Go va pune la dispozitie inclusiv serviciul de transfer de la Aeroportul International Henri Coanda sau oricare alt aeroport din Bucuresti catre orice destinatie din Romania sau una dintre tarile vecine. In cazul in care trebuie sa ajungeti la aeroport, in Bucuresti sau in orice alt punct de destinatie, nu este nevoie decat sa ne contactati pentru a ne ocupa de acest lucru, serviciul fiind valabil si invers. Va putem prelua de oriunde, la o ora stabilita de comun acord.

 Transferul din punctul A in punctul B este efectuat cu o masina de clasa medie, condusa de unul dintre soferii profesionisti ai Rent2Go, timp in care dumneavoastra nu trebuie decat sa va bucurati de peisaje, fara grija condusului.